Tiesto chtěl být kuchařem, teď alespoň otevřel restauraci

18. září 2007 v 17:30 | kaseny
Holandský DJ Tiësto dobře ví, že být skutečně úspěšnou komerční hvězdou není jen o tom pouštět pěkné desky a moc to přitom nepokopat, ale že je potřeba pracovat i na své image a honit každou korunu. Tedy euro. A tak v otevřel první restauraci. Uvidíme Tiësta v zástěře?
Novou restauraci otevřel známý trancový guru v červnu a kde jinde než doma v Holandsku, konkrétně v Amsterdamu. "Miluju vaření," tvrdí Tiësto ve svém prohlášení, které rozeslal při příložitosti slavnostního otevření. "Dokud jsem nebyl DJem, tak jsem jídlo doslova miloval. Kdybych se nedal na DJing, byl bych určitě šéfkuchařem!"
 alt=
DJ Tiësto
Ve své nové restauraci však Tiësto vařit určitě nebude, tuto práci přenechal špičkovým kuchařům. Sám se však podílel na tvorbě jídelního lístku a jednotlivých receptech. Kuchyně se bude zaměřovat zejména na širokou paletu asijských jídel, na své si však přijdou i milovníci italských specialit. Názvy se budou inspirovat Tiëstovými skladbami a tak si jako předkrm budete moci objednat třeba Adagio For Strings.
Video: DJ Tiësto - Adagio For Strings
Vaření je na trancové scéně oblíbeným koníčkem. Vyhlášené je i umění Judge Julese, který před svým vystoupením v pražské Radosti FX doporučoval v časopisu XMAG čtenářům svůj recept na pikantní kokosovou polévku. Přestože je jí podle svých slov vyhlášený, my ji uvařit nezkoušeli.
DJ Tiësto patří mezi komerčně nejúspěšnější DJe na světě. V letech 2002-2004 byl čtyřikrát zvolen časopisem DJMag jako nejlepší DJ na světě. K jeho obrovskému úspěchu přispělo i to, že již nevystupuje pouze jako DJ, ale živě v doprovodu řady hudebníků. Jeho party navštěvují desítky tisíc lidí každý víkend. V Praze se představí v rámci turné Elements of Life 24. listopadu 2007.
reklama
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama